Gemeenteraad 21 juni 2022 presentatie

Het was al opgevallen tijdens de gemeenteraad  van 21 juni 2022. Schepen Brent Wouters gaf toen een  toelichting over de Kindercampus van Bouwel.

Eerder die avond werden de plannen van de nieuwe kindercampus Bouwel voorgesteld in de lokalen van Klim-Op Bouwel tijdens een infomarkt. (Meer info vind je hier : infomarkt vernieuwde kindercampus )

Later op de avond, tijdens de gemeenteraad gaf schepen Brent Wouters een presentatie over deze kindercampus. Enthousiast stelde hij de plannen voor. Daar moesten we het als geïnteresseerde burger mee doen, want de presentatie zelf kregen we niet te zien.

Wil je deze voorstelling van de kindercampus beluisteren, terwijl je de gemeenteraadsleden kan bekijken, dan kan dat via deze link : klik hier

Ondertussen staat ook de presentatie online (presentatie kindercampus) zodat je met wat kunst en vliegwerk de voorstelling van schepen Wouters kan volgen.

 

Gemeenteraad 20 september 2022 presentatie

Ook tijdens de gemeenteraad van 20 september werden er twee presentaties voorgesteld : Dossier Op- en afrittencomplex E313/N13/Industrieweg door Arcadis en Dossier Heibloemlaan en omliggende straten. Net als tijdens de vorige gemeenteraad was het ook deze keer niet mogelijk om de powerpoints te bekijken tijdens de uitleg. Deze presentaties staan op dit moment nog niet online.

Bekijk hier het betreffende artikel in de pers: GVA artikel

Interne Nota deBurgers #3

  • Vergeet niet dat inwoners van Grobbendonk de livestream volgen of de gemeenteraad uitgesteld bekijken. Ook voor hen kan het nuttig zijn om een presentatie te volgen. Daarom opteren we ervoor om de presentaties mee te streamen.